dimarts, 10 d’abril del 2012

COMENTARI AL PERFIL DELS GEGANTS DE BINISSALEM AL FACEBOOK

Estimats geganters i geganteres,


Es dirigim a vosaltre, per informar-vos que aquest any i deguda a la situació econòmica del moment, ens veiem gaurebé obligats a fer canvis respecte a la nostra trobada, canvis que vos detallam contunuació:


1. Per tal d'optimitzar els recursos de la Fira de la Pedra, la reobada es farà diumenge dia 27 de maig pel matí (hora a concretar) i no per les Festes des Vermar com era costum. Aquest canvi ens permetrà poder seguir celebrant la nostra trobada dins d'un amibient festiu i gaudir de la fira.


2. De manera temporal i només fins que la situació actual millori, no ens ha quedat més remei que reduir el nombre de colles convidades degut a l'alt cost que això suposava. Oer tant, aquest any i molt al nostre pesar, no convidarem a totes les colles de l'illa, sinó a unes e concret que aniran rotant cada any. Volem remarcar que aquesta meseura tan sols la mantindrem fins que la situació torni a la seva normalitat.


Després d'haver concretat els aspectes han quedat enlaire, la nostra colla vos farà arribar la convidada oficial amb tots els detalls de la trobada.
Volem que tingueu ben present que no ha estat cao de nosaltres gens fàcil haver de prendre aquestes mesures, ja que ens agradaria poder contar un any més amb cada un i una de vosaltres, però ni dubteu que feim i farem feina per reunir-nos tots de nou.


Gràcies per la vostra comprensió .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada