dimarts, 26 de juny del 2012

ELS GEGANTS VAN D'EXCURCIÓ

ELS GEGANTS DE LLUCMAJOR I ALCÚDIA VAN D'EXCURCIÓ!!!

Aquesta setmana aquestes dues colles se'n van d'excurció.

ELS GEGANTS DE LLUCMAJOR:

En Miquel i na Càndida anniran a fer una volta amb totes les seguretats per la SERRA DE TRAMUNTANA.

GEGANTS DE LLUCMAJOR
A finals de juny farà un any que la Serra de Tramuntana fou declarada patrimoni de humanitat per la Unesco. Els gegants de Llucmajor per celebrar-ho faran ''Una passejada per la Serra'', partint dia 29 de juny de Pollença dormint de Son Amer, arribant al port de Sóller el dissabte dia 30 a les 21:30h on hi soparem i anirem de sesta i dormirem a Mulera. El diumenge dia 1 de juliol partirem cap a Deia on hi dinarem per agafar forces per arribar a la tarda de Valldemossa.

Per poder fer aquest particular homenatge s'ha d'agrair la col·laboració dels ajuntaments de Pollença, Deia, Valldemossa i Llucmajor, a més s'ha d'agrair el patrocini dels Consell Insular de Mallorca i en especial donar ànims i forces a nes geganters de Llucmajor que faran tant llarga passejada per la Serra.
LOGO DELS GEGANTS DE LLUCMAJOR

GEGANTS D'ALCÚDIA:

L'amo en Jaume panxa-roja, Mado Aina, en Pere i na Victòria faràn la pujada a LA VICTÒRIA.

LOGO DELS GEGANTS D'ALCÚDIA
Enguany per les festes de la MARE DE DÉU DE LA VICTÒRIA (1 i 2 de juliol) per primer pic es gegants pujaràn a peu a la Victòria i a una muntanya. Començaràn a pujar dia 1 de juliol a les 18:15 a Avinguda princeps d'Espanya. Si algu vol fer de portador o acomapanyant que cridi al numero de tlf movil:

Xisco Vadell (Cap de colla): 609-49-25-25

Tomeu Cànaves (Membre de la colla): 670-54-99-17

GEGANTS, GEGANTONS I COLLA DE GEGANTERS D'ALCÚDIA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada