dijous, 12 de juliol del 2012

TROBADA DE GEGANTS A POLLENÇA

Bones, després de casi un més sense cap trobada avui xerrarem sobre sa de Pollença que sirà dia 28 d'aquest mes. Cal dir que per es seu gegantó en Bob sirà la seva primera trobada dins es seu municipi.

Aquí vos deix l'horari:

A les 19h: Plantada al carrer Via Roma (com cada any)
A les 19'30h: Cercavil·la pels carrers del poble.

Les colles participants seràn: Alcúdia, Bunyola, Campos Aj, Consell de Mallorca, Llucmajor, Manacor, Palma, Sa Pobla, Santa Maria del Camí, Son Rapinya i els amfritions els de Pollença.
La història dels gegants de Pollença:

L'any 2005 un any en que es vàren estrenar varies colles de gegants, una va ser la de Pollença. En Toni i na Mªdels Angels ells foren presentats al públic per el mes de juliol, que també els vàren apadrinar amb el padrí jove es Sabater d'Inca i sa padrina jove na Catalina de Manacor. Els anys anaven passant i anaven participant a les trobades, l'any 2009 amb els gegants a Muro participaren amb ells una caparrots de l'Esbart de Sant Jordi que encara i són La dona d'aigua ( no es na MªEnganxa), Sant Jordi.... I també tenen planegat restaurar-ne uns de antocs. Acualment l'any 2012 es và construir un gegantó per els més petits en Bob.

EN TONI, EN BOB I NA MªDELS ANGELS
SA JAIA

DONA D'AIGUA

ES DRAC

ST.JORDI
EN PERE MALEIT


ES CARBONER

CAPARROTS ANTICA

CAPARROTS ANTICS

1 comentari: