dijous, 10 de juliol del 2014

ELS GEGANTS DE MANACOR A LA RESDÈNCIA. ALCÚDIA RADIO. II PUJADA A PEU DELS GEGANTS D'ALCÚDIA A LA VICTÒRIA. TROBADA DE GEGANTS DE SANTA MARGALIDA.

ELS GEGANTS DE MANACOR A LA RESIDÈNCIA.

El passat 27 de juny els gegants de Manacor es varen translladar a sa residència per fer una visita a la gent més major del poble.

Els diferents gegants; en Vicenç i na Catalina i també els gegantons; en Mossèn Alcover, en Domingo, na Catalineta i en Picarolet. Varen ballar pels jardins de la residència..

Deixam aquí unes fotos de'n Joan Carralero de Manacor.










ALCÚDIA RADIO. 

Els gegants d'Alcúdia; seguint amb les seves sortides dins el poble varen participar a la ja tradicinal caminada des Clot (platja cituada a la badia de Pollença) fins arribar al Port d'Alcúdia on els gegants; l'Amo en Jaume panxa-roja i Mado Aina esperaven l'arribada dels marxaires per seguir al so de les xeremies fins a l'avarador on farien un ball i finalment una tremponada per tots es participants.
Arregladets per sortir.
D'aquesta sortida no tenim fotografies.

II PUJADA A PEU DELS GEGANTS D'ALCÚDIA A LA VICTÒRIA. 

El passat 1 de juliol els quatre gegants d'Alcúdia; l'Amo en Jaume panxa-roja, Mado Aina, en Pere i na Victòria amb els seus geganters i col·laboradors varen pujar 6 km a la ermita de la Victòria. Varen sortir amb un poc de retràs degut a una ccident de tràfic, pero poc després varen partir cap amunt.

La pujada va ser tranquila però les darrer curves i el pi de la senyora va ser costosa per els gegants pero finalment amb 2 hores varen ser adalt.

Aquí dexam unes fotografies: (la calitat no es molt bona)


















TROBADA DE GEGANTS DE SANTA MARGALIDA. 

Dia 12 de juliol; aquest dissabte; se celebra la II DIADA PAGESA DE SANTA MARGALIDA. Cal dir que Santa Margalida no té gegants però els animam a construir-ne uns ja que celebren aquesta diada pel dotzè aniversari de la parròquia.

Sa programació és:

  • 17h Plantada a la plaça del dimoni.
  • 17'30h Cercavila fins arribar a la plaça de la església, on es faran els balls de cada colla.
  • Seguidament baixada dels gegants a la Plaça de la Vila on es farà la mostra de Ball de Bot a càrrec de: 
    • Escola de Ball de Bot de Santa Margalida.
    • Aire de la Cala de Pollença.
    • Sa revetla de Sant Antonia de Son Ferriol.
    • Aires d'Andratx.
  • I per acabar ball obert per tothom.
Ses colles participants que coneixem son: Binissalem, Llucmajor, Sineu, Sa Pobla, Muro, Manacor, Consell de Mallorca, Societat i Costums de Campos, Ajuntament de Campos i falta confirmar: Calvià, Felanitx, Son Cladera i Son Rapinya.


Donar ses gràcies a Francesc Xavier Rumbo Prats per tota sa informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada