dijous, 9 d’abril del 2015

SORTIDA PER MANACOR. FIRA DE LA SIPIA AL PORT D'ALCÚDIA. TROBADA DE GEGANTS DE SINEU

Bones, després d'unes setmanes sense passar per aquí avui venim i amb noticies fresques!

Bé, creim que no ens hem fet esperar gaire pero, començarem a xerrar d'una sortida que va ser poc antes d'aquests dies de panades, rubiols i crespells que hem tengut.

Aquesta va ser a Manacor on en Vicenç, na Catalina, na Catalineta i en Msn Alcover varen passejar a ritmes molt moguts pels carrers del seu poble acompanyats dels castellers de llevant.

Ara deixam unes fotos que ens han passat:













Ara ja xerrarem de properes sortides, i sa primera coneguda és aquest dissabte. Com cada any se celebra la fira de la Sipia, en aquesta Xa edició segueixen amb les mateixes activitats.

Aquesta sortida començarà a les 16h a l'església de St,Pere i la Mare de Déu del Carme del Port d'Alcúdia on els gegants i gegantons, l'Amo en Jaume panxa-roja, Mado Aina, en Pere i na Victòria; acompanyats de l'Estol de Rei en Jaume (un conjunt de nou caparrots: El rei Jaume, el rei Moro, en Ramon Llull, la Jaia Tonina, el Gori Dolenties, en Tòfol Mentider, na Maria Enganxa, na Pixeris Bruta i l'Amo de son Amoixa), pels carrers del port fins arribar al final de la fira a l'envelat de gastronomia amb sipia.




La trobada de gegants de Sineu es celebrarà dia 25 d'aquest mes. La plantada i el recorregut serà el mateix, i tot començarà a les 17'30.

Cal dir que enguany podrem gaudir de la presència dels gegants de Puigcerda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada