dilluns, 24 de març del 2014

Començant el 2014... Fira de Palmanyola i Trobada de gegant de Sineu.

Idò ja som aquí un altre pic a LA DARRERA HORA GEGANTERA DE MALLORCA, per seguir amb es món geganter mallorquí i com cada any quan comença sa primavera, nosaltres ja començam.

Començam?

Dia 9 de Març, nosaltres no sabiem res... i vàrem veure que colles geganteres havien sortit a sa FIRA DE PALMANYOLA. Aquesta va ser una petita trobada amb una cercavila i una ballada a càrrec de les diferents colles que varen participar, les quals varen ser:

En Miquel i na Càndida de Llucmajor.
En Marc i na Maria dels Angels de Sineu.
En Soler el Bandejat, na Maria de Coanegra i els Capgròssos de Santa Maria del Camí.
En Mateu i na Bàrbara de Bunyola.
Es Vaquer i sa Collidora de Taperes de s'Ajuntament de Campos.
En Toni, na Maria dels Angels, Sant Jordi, es Carboner, sa Dona d'Aigua, sa Jaia i en Pere Maleït de Pollença.

Aquesta darrera geganta, na Maria dels Angels de Pollença, va sofrir una caiguda causada per el vent i ara s'està arreglant per poder sortir juntament amb ses altres figures pollencines a ses festes de Sant Jordi des mes que ve.

Com no sabiem res, no tenim cap fotografia.

Ara ja xerram de dia 26 d'Abril, està prevista sa TROBADA DE GEGANTS DE SINEU, que més endavant anirem posant sa programació i si hi ha una colla convidada de Catalunya...
________________________________________________________

Es cap de setmana que ve se celebra sa fira de sa Sipia a Alcúdia on sortiran es gegants i caparrots. També farem una crònica d'aquesta sortida i com no volem donar s'enhorabona a tres colles:

A sa colla de gegants de Mancor de la Vall; per representar sa nostra illa, a sa Trobada de Sant Josep Oriol, del Pi a Barcelona.

A sa colla de Pollença; per sa seva participació a nes Carnaval amb es seus gegants i per s'iniciativa d'arreglar lo antes possible na Maria dels Angels.

I finalment, sa colla de Palma, per dur a terme tots els actes des seu patró 'Sant Sebastià' es passat mes de gener, amb sa diada infantil, es pregó, sa revetlla... i es mes passat a sa rueta infantil amb es Drac i es Dimonis: Jordi i Pau.

________________________________________________________

Ens veim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada